همه دانشجویان دعوتند به نخستین لیگ تخصصی نشریات دانشجویی «دکه جایزه مصطفی». لیگی تخصصی که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی و با محوریت موضوعات مرتبط با علم و فناوری برگزار میشود.
بنیاد علم و فناوری مصطفی فراخوان ارسال آثار به نخستین لیگ تخصصی نشریات دانشجویی دکه جایزه مصطفی را منتشر کرد تا دانشجویان و صاحبان نشریات دانشجویی با ارسال یادداشتها، نشریات و آثار مختلف به این لیگ، توانمندیهای خود در این عرصه را محک بزنند.
موضوعاتی از جمله «معرفی و تببین دستاوردها و پیشرفتهای علمی کشورهای جهان اسلام»، «نقد رویکرد مصرفکنندگیِ علم و ترویج رویکرد تولید کنندگی علم» و «افزایش نقش کشورهای اسلامی در معادلات بینالمللی» به عنوان محورهای این فراخوان انتخاب شده است.
همچنین «علم و اقتصاد دانشبنیان و جایگاه شرکتهای دانشبنیان در پیشرفت جوامع»، «علم؛ وسیله قدرتیافتن کشورهای اسلامی»، «دلایل اهمیت مرجعیت علمی برای کشورهای جهان اسلام و همکاری موثر در علم» و «فناوری و نوآوریِ جهان اسلام در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی» از دیگر موضوعات منتخب است.
پس از ارزیابی، آثار در قالب چهار محور از جمله «بهترین یادداشت»، «بهترین نشریه»، «بهترین طرح جلد»و «بهترین یادداشت دانشجویان غیرایرانی»، به آثار اول تا سوم به ترتیب 15 میلیون، 10 میلیون و 5 میلیون ریال اهدا خواهد شد.
فراخوان ارسال آثار به لیگ تخصصی نشریات دانشجویی دکه جایزه مصطفی(ص) از بهمنماه امسال آغاز و تا پایان خردادماه سال 1399 ادامه دارد.
دانشجویان و صاحبان نشریات دانشجویی برای شرکت در این رویداد میتوانند با مراجعه به سایت لیگ دکه به نشانی l-dakkeh.ir ثبت نام کنند.
بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در راستای ایجاد زیست بومی برای ارتقاء سطح علمی كشورهاي اسلامي و شبكهسازي دانشمندان جهان اسلام، فعالیتهایی را در راستای تبیین علم و فناوری به عنوان گفتمان عمومی جامعه و ایجاد نشاط و انگیزه علمی در جامعه دانشآموزی، دانشجویي و دانشمندان جوان در سطح جهان اسلام برنامهریزی کرده است.
براساس سند اجرایی جایزه پیامبر اعظم، دکتر سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری) رییس شورای سیاستگذاری و مهدی صفاری نیا (رییس پارک فناوری پردیس معاونت علمی) دبیر شورای سیاستگذاری این جایزه است.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری