مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور از همه نهادهای حامی آسیبدیدگان کرونا خواست تا رانندگان حوزه حمل ونقل عمومی را در اولویت کمکهای خود قرار دهند، زیرا ضمن کاهش بیش از ۷۰ درصدی درآمد رانندگان، این گروه از افراد ناگزیر به ارائه خدمات و نیز در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند.
مرتضی ضامنی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه براساس آخرین آمار پایش شده، ۴۵۰ راننده تاکسی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد ۳۱ نفر فوت کردهاند، افزود: با توجه به پروتکل گام دوم مبارزه با کرونا ویروس، مصوب وزارت بهداشت در خصوص طرح الزامات فاصله گذاری اجتماعی و سلامت محیط کار در ناوگان تاکسیرانی شهری کشور، رانندگان تاکسی همکاری بسیار مطلوبی در رابطه با سوار کردن حداکثر سه مسافر در تاکسی خود را دارند و همچنان باید به این روند ادامه دهند.
وی ادامه داد: در مسیرهای پر تردد رانندگان تاکسی از کاورهای پلاستیکی جداکننده در خودرو های خود استفاده می کنند که برای جلوگیری از انتقال ویروس به راننده و مسافران مفید است این کاورها بخشی از سوی تاکسیرانی و بخشی دیگر توسط رانندگان تاکسی تامین شده است.
ضامنی ادامه داد: بر اساس ارزیابی های انجام شده حدود ۲۶ درصد از ویروش کرونا از طریق سیستم حمل ونقل عمومی که تاکسی ها هم جزئی از آنها هستند انتقال می یابد، بنا بر این نیاز است که فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی کاملا رعایت شود.
ضامنی ادامه داد: بر اساس پروتکلها بهداشتی اعلام شده استفاده لوازم ایمنی (ماسک و دستکش-ضدعفونی مستمر و جداسازی کابین راننده از مسافر) برای رانندگان ناوگان عمومی الزامی شده است.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور با بیان اینکه استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش، ماسک و مواد ضد عفونی توسط رانندگان الزامی است، ادامه داد: نیاز روزانه در این بخش حداقل ۴۰۰ هزار ماسک و ۴۰۰ هزار جفت دستکش و ۲۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده است و دستگاههای متولی تامین این محصولات باید نیاز حوزه حمل و نقل عمومی شهری کشور را در چارچوب الزامات تعریف شده تامین کنند تا بتوان نسبت به اجرایی کردن این موارد اقدام لازم انجام شود.
همچنین در شهرهای دارای زیرساخت های پرداخت الکترونیک، دریافت و پرداخت کرایه باید به صورت غیر نقدی و با استفاده از نرم افزارهای موجود انجام شود.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی از همه نهادهای حامی از آسیب دیدگان کرونا خواست تا رانندگان حوزه حمل و نقل عمومی را در اولویت کمک های خود قرار دهند، زیرا ضمن کاهش بیش از ۷۰ درصدی درآمد رانندگان این گروه از افراد ناگزیر به ارایه خدمات هستند و بر اساس اعلام وزارت بهداشت یکی از مشاغلی است که فعالان آن شدیدا در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند.