مـدیرنامـه
رسانه اختصاصی مدیران

نصف جمعیت جهان آنلاین هستند

مجمع جهانی اقتصاد طی گزارشی اعلام کرد اینترنت به نقطه عطف خود رسیده است و نیمی از جمعیت جهان الان آنلاین هستند

 

به گزارش به نقل از بیزینس اینسایدر، اینترنت به نقطه عطف خود رسیده است. نیمی از جمعیت جهان الان آنلاین هستند .
مجمع جهانی اقتصاد طی یک گزارش جدید اعلام کرد دگرگونی دیجیتالی اقتصادها و جوامع به سرعت ادامه پیدا می‌کند و منافع زیادی به همراه دارد. از سلامتی بیشتر گرفته تا کاهش نابرابری برای دسترسی بیشتر به اطلاعات. ولی با سلطه دنیای دیجیتال، سیاستمداران، کسب و کارها و شهروندان با برخی مشکلات پیچیده و سخت مواجه می شوند .
این گزارش اخطار می‌دهد با افزایش حمله های سایبری و کاهش اعتماد در شرکت های تکنولوژی، بیش از نیمی از مردم سراسر جهان فکر می‌کنند معایب تکنولوژی از مزایای آن بیشتر شده است و بخش‌های خصوصی و عمومی سعی می‌کنند با سرعت تغییر دیجیتال همراه شوند و قوانینی بگذارند که به نفع همه باشد .
لین آمور، رئیس جلسه کمیته شکل‌دهی به آینده اقتصاد و جامعه دیجیتال مجمع جهانی اقتصاد گفت: در حالی که میدانیم پیشرفت های دیجیتالی بسیاری فرصت‌ها را در فضای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی شکل می‌دهند، یک نکته کلیدی این گزارش نیاز به تمرکز بر بخش های دیجیتال است .

اتصال به اینترنت به طور محسوسی کاهش یافته است
شاید بزرگترین مشکلی که سیاست‌گذاران دگرگونی دیجیتالی با آن روبه‌رو هستند، کاهش اتصال به اینترنت باشد. توانایی آنلاین شدن برای حضور در اقتصاد و جهان دیجیتال لازم است .
در حالیکه تعداد کاربران جهانی اینترنت 17 درصد در 2007 افزایش یافت، انتظار می رود امسال فقط 5.5 درصد افزایش یابد. اتصال جهانی به اینترنت در مناطق مختلف تفاوت دارد. تنها 44 درصد مردم آسیا پاسیفیک و 22 درصد مردم آفریقا آنلاین می شوند .
گروه کار مجمع جهانی اقتصاد گفت:« اتصال دیجیتالی برای مداخله معنی دار افراد و کشورها در قرن بیست و یکم ضروری است. دسترسی نابرابر به اینترنت یعنی دسترسی نابرابر به فرصت های شغلی یا توانایی برخورد با وقایع غیر منتظره ».
این مجمع پیشنهاد داد که دولت ها و سازمان های چندجانبه برای گسترش دسترسی به اینترنت و حل موانع احتمالی سرمایه گذاری بیشتری کنند.

اعتماد در اقتصاد دیجیتال از بین میرود

عامل دیگری که دگرگونی دیجیتال را عقب می اندازد، حملات سایبری است. 74 درصد کسب و کارها در سال جاری هک شده اند و هزینه آن برای اقتصاد جهان سالانه 400 میلیارد دلار است .
علاوه بر حملات سایبری و سایر مشکلات، اعتماد به اقتصاد دیجیتال رو به کاهش است. فقط 45 درصد مردم جهان فکر می‌کنند مزایای اقتصاد دیجیتالی از معایب آن بیشتر است

 

منبع: تسنیم

الکامپ 1403
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




Enter Captcha Here :