مدیرکل استاندارد تهران گفت: برای استانداردهای بهداشتی مربوط به مقابله با کرونا تمهیداتی اندیشیده نشده است.
به گزارش اداره کل استاندارد استان تهران، محمود رضا طاهری در بازدید سرزده از تعدادی واحدهای تولیدی در عین حال گفت: به اقتضای شرایط و با دستورالعملهای جدید، رعایت اصول بهداشتی برای همۀ واحدها، بویژه واحدهای تولیدی فرآوردههای غذایی و لبنی که اغلب دارای فرآیند تولید مواد غذایی سرد است، اجباری است.
وی تاکید کرد: با واحدهای تولیدی که دستورالعملهای بهداشتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را رعایت نمیکنند، با قاطعیت برخورد میشود.
طاهری اظهار داشت: در بازدید از واحدهای تولیدی فرآوردههای غذایی که دارای پروانه استاندارد هستند، برخی از واحدها دستورالعملهای بهداشتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را بطور کامل رعایت نمیکردند؛ که ضمن توقف تولید تا رفع نواقص، از ادامه تولید آنها ممانعت به عمل آمد.
این مقام مسؤول اخطار داد: درصورت مشاهده هرگونه سهلانگاری از سوی واحدها در این خصوص، با قاطعیت برخورد خواهدشد.