مـدیرنامـه
رسانه اختصاصی مدیران

هجدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت در آذر 1400 برگزار می گردد

به همت دانشگاه علامه طباطبایی و انجمن علوم مدیریت

هجدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، آذر ۱۴۰۰” در تاریخ 8 الی 10 آذر 1400 توسط دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می گردد.در این رابطه دبیر کنفرانس بیانیه ای صادر کردند که در ادامه تقدیم می گردد 

اهداف کنفرانس :

• آشنایی با آخرین دستاوردهای نوین علمی مدیریت در حوزه های مختلف در سطح ملی و جهانی
• تعامل و گفتمان میان اساتید و دانشجویان رشته مدیریت در سطح ملی و جهانی
• رفع پاره ای از معضلات و چالش های مدیریت در حوزه های مختلف
• گسترش و اتصال دانش مدیریت در سطح آکادمیک و اجرا

محورهای همایش

تحقیق در عملیات
مدیریت تولید و کیفیت
مدیریت کارآفرینی
حکمرانی و خط مشی گذاری
مدیریت استراتژیک و اینده پژوهی
اخلاق و مسئولیت اجتماعی
بازاریابی و مدیریت توزیع
مدیریت فناوری اطلاعات
مدیریت فناوری
مالی و بانکداری
منابع انسانی و رفتار سازمانی
مدیریت دانش و تجربه
مدیریت گردشگری
مدیریت سلامت و بیمه
مدیریت رسانه

ثبت نام از طریق سایت کنفرانس 

 

پیام دبیر کنفرانس

به نام او که هستی همه از اوست                                      

برگزاری هجدهمین همایش مدیریت در آستانه بیست و پنجمین سال تاسیس انجمن علوم مدیریت ایران نشان از تداوم بالندگی این نهاد علمی ومدنی  در امر خطیر توسعه مدیریت علمی و عملیاتی کشور می باشد.

بسیار مفتخرم که برای دومین بار مسئولیت خطیر دبیر علمی این همایش را پذیرا شدم . باشد که با همکاری اساتید، فرهیختگان، اندیشمندان و  دانش پژوهان گامی موثر در توسعه و اعتلای علم مدیریت برداریم.

عصر ما عصر تغییر و تحول های بنیادین و شتابان و دور از انتظار بود و به تعبیری، عصر دیجیتال نام گذاری شده است. این فرایند شگرف تمامی گرایشات رشته مدیریت را تحت تاثیر خود قرار داده و باز آفرینی و تحول درونی در شاخه های علمی مدیریت نوین را طلب می کند.

بدون شک پیشرفت و توسعه در ابعاد گوناگون از جمله اقتصادی، اجتماعی و…دغدغه دولت مردان کار،آفرینان و فرهیختگان جهان بوده و هست و همگان بر این باورند که دستیابی به توسعه پایدار بدون رعایت یک فرایند مدیریت علمی امری غیرممکن خواهد بود.

در راستای این تحولات بنادین مدیریت نوین باید پاسخگوی این پرسش باشد، که آرمان های امروز جامعه علمی و صنعتی کدام است و چه اهدافی را با چه روشی علمی دنبال کند و در جهت دستبابی به کارآمدی بالنده در این دوره، الگوریتم ها و مدل های عصر دیجیتال و تحولات بنیادین از چه ویژگی هایی باید برخوردار باشد هم چنین ارتباط بین مدل های کیفی و کمی در علم مدیریت با توجه به منطق جدید کسب و کار چگونه است

با درنظر گرفتن شعار هجدهمین کنفرانس مدیریت، توسعه و پایداری در عصر تحولات بنیادین به این نکته کلیدی باید از ژرفای وجود اندیشید که دانشمندان و فرهیختگان علم مدیریت در ادوار گذشته هر یک فراخور مسائل زمان خود کلیه واژه هایی برای بهره گیری پویا  از علم مدیریت خلق و برمبنای آن تئوری ها و الگوریتم های مناسب خود را بنا نهادند از آن جمله:

 تیلور مدیریت علمی و کلاسیک، فایول مدیریت اداری و کلاسیک، گیلبرت زمان سنجی ، التون مایو مدیریت منابع انسانی، پیتر دراکر علم نوین مدیریت پس از جنگ جهانی و فلسفه نوین مدیریت بهره وری، ایگور آنسف مدیریت راهبردی، کریس آرجریس رفتارسازمانی، راسل ایکاف تفکرسنجی و برنامه ریزی تعاملی، مردیت بلبین کارتیمی، وارن بنیس رهبری چشم انداز، مایکل پورتر استراتژی رقابتی، تام پیترز رهبری و مدیریت تعالی، الوین تافلر موج تغییر، فیلیپ کاتلر بازاریابی نوین، هوارد گاردنر هوش و تئوری هوش چندگانه، لورنس مایلز مهندسی ارزشی، هربرت سایمون علم تصمیم گیری، پیتر سنگه     مدیریت تغییر و…

سئوالی که امروز برای دانشمندان علم مدیریت قابل طرح است اینکه آیا در  عصر تحولات بنیادین که همزمان با سال های آغازین انقلاب صنعتی چهارم است تا چه میزان امکان بهره گیری از نظرات و دیدگاه های اندیشمندان گذشته که به حق سهم بزرگ و شگرفی در توسعه علم مدیریت و خلق ارزش های بنیادین را داشته اند وجود دارد و آیا با توجه به تحولات پیش رو ضرورت تحول، توسعه و یا تکامل در حوزه های کیفی و کمی مدیریت تا چه میزان احساس می شود.

 آیا با وجود تغییرات تحمیلی ناشی از فراگیری ویروس کرنا تحولات و دگرگونی در مدل های کسب و کار آیا علم مدیریت نیازمند فلسفه فکری جدیدی است و برای غلبه بر  بحران های مدیریت احتمالی نظریه ها و تئوری های دیگری را نیازمند است؟

بدون شک پاسخ کامل و جامع به این سئوالات در ظرفیت یک کنفرانس علمی نمی باشد ولی سئوالات فروان و چالشهای  جدی فرا روی فرهیختگان و دانشمندان علم مدیریت قرار دارد و باید در یک فرصت مناسب به آن پرداخت.

امید است هجدهمین همایش مدیریت با وجود پانزده محور کلیدی آغازی نوین و درخوردی باشد برای تلاش های بدیع و تاثیر گذار و گفتگو های ارزشمند پیرامون مدیریت توسعه و تحول بنیادین و حداقل محیطی را فراهم آورد تا آخرین دست آورد های علمی و اجرایی در سطح بین المللی به سمع و نظر علاقمندان علم مدیریت برسد . باشد تا ما نیز به سهم خود و با یاری و همکاری اندیشمندان این حوزه گامی موثر در راستای توسعه علم مدیریت که همانا راه بهتر زیستن است برداریم.

دکتر علیرضا کوشکی جهرمی
دبیر کنفرانس

ثبت نام از طریق سایت کنفرانس 

الکامپ 1403
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.




Enter Captcha Here :